Geviny 发表于 2002-12-6 22:30:00

挂念一个人原来好辛苦的(有“你知道我爱你”听)

我叫Geviny!我从来都吴会对一段感情太过执着,但当我同朋友中认识佐她。她叫做Chase,对我来讲,我就所畏O既“一见钟情”。在同佢通信O既日子里在校每个星期等她的信以成为我生活中的一部份。在一次偶然O既机会我同佢相见了,由于外地的她,忘我地不时成日通报,感情一日一日加深。在她同我离别时,我才知道我钟意佐佢。但我同佢相处不是好耐我甘样感情用事,佢肯定以为我讲笑,所以到现在我仲末同佢讲“我爱你”。但每当我同佢顷电话时我总想讲出口。在同佢离别时我正在家听紧“雪地里的星星O既主题曲‘你知道我爱你’时,佢打电话比我说再见时,我哭佐起来,一钟心如刀割O既痛,原来钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的。我应该点做好啊?
GEVINY
2002。12。6http://mp3.jmcatv.com.cn/temp/-28800656256.m3u

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-6 22:45:00

正所谓:爱一个人原来不易------------------李彩桦 演唱!

唉,收埋收埋系个心底,真系好辛苦既!

零弧度 发表于 2002-12-6 23:06:00

现在还来得及吧?
缘份总在你不轻意间从你的指间溜走,
记得,这次不要犹豫了.

明知故犯 发表于 2002-12-7 00:09:00

爱就要讲出来,真心就要去表白
努力啲

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-7 00:11:00

有时,系咪真系讲出离,真系会有好的结果呢?

明知故犯 发表于 2002-12-7 00:14:00

唔知啵,起码讲咗出来,嗰心会舒服啲囖
你唔讲既话心里面就有条刺,顶住顶住好辛苦

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-7 00:16:00

甘又系,好定坏,结果都会系一样,所以进出离,都好过无讲既(不过我做吾到,我好弱,系咪呀?)

明知故犯 发表于 2002-12-7 00:19:00

结果无人会知道,只要你做咗出来先会知。。
甘你做定唔做呢??
你自己拣囖

零弧度 发表于 2002-12-7 00:22:00

吾知结果比坦然面对失败更难受吧。

处女座男孩 发表于 2002-12-7 01:58:00

三思而后行~~~~~
页: [1] 2 3
查看完整版本: 挂念一个人原来好辛苦的(有“你知道我爱你”听)