Geviny 发表于 2002-12-6 22:18:00

钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的

我叫Geviny!我从来都吴会对一段感情太过执着,但当我同朋友中认识佐她。她叫做Chase,对我来讲,我就所畏O既“一见钟情”。在同佢通信O既日子里在校每个星期等她的信以成为我生活中的一部份。在一次偶然O既机会我同佢相见了,由于外地的她,忘我地不时成日通报,感情一日一日加深。在她同我离别时,我才知道我钟意佐佢。但我同佢相处不是好耐我甘样感情用事,佢肯定以为我讲笑,所以到现在我仲末同佢讲“我爱你”。但每当我同佢顷电话时我总想讲出口。在同佢离别时我正在家听紧“雪地里的星星O既主题曲‘你知道我爱你’时,佢打电话比我说再见时,我哭佐起来,一钟心如刀割O既痛,原来钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的。我应该点做好啊?
                                                                                                GEVINY
                                                                                          2002。12。6http://mp3.jmcatv.com.cn/temp/-28800656256.m3u

小城 发表于 2002-12-7 08:16:00

敢爱感做。。
一于大胆向距表白啦!!!
你同距讲咗仲有D机会,
如果不讲就一D机会都无。。

紫柯 发表于 2002-12-7 08:30:00

我都有过甘的事,一次奇迹留底左我,但系距已经有左爱人了。但系过日我依然系表白左。

小芝芝 发表于 2002-12-7 09:09:00

哗!你条女甘快有仔喇???
我好中意呢首歌架~~《后来》

精灵比目鱼 发表于 2002-12-7 09:16:00

我都钟意呢首歌架。。。。。。。
我以前都试过啦。。。情况就系我同人讲话我钟意距。。。。。而且仲系单刀直入。。。。。
不过结果就系距话“无可能”,甘之后距又讲左点解无可能。。讲左距既理由比我听。我分析过之后又觉得好有道理窝。。。。。所以家阵就做返朋友咯。。。。假如唔讲,盲目甘样响距身边,我会觉得浪费时间咯。。。。。

小城 发表于 2002-12-9 14:14:00

系啊系啊!!!!

明知故犯 发表于 2002-12-9 16:13:00

早就话咗要出声嘞!!!!
山鸡话斋:开口既话就有50%机会,无出声就乜机会都无

蓝月儿 发表于 2002-12-9 18:21:00

以下是引用明知故犯在2002-12-9 16:13:37的发言:
早就话咗要出声嘞!!!!
山鸡话斋:开口既话就有50%机会,无出声就乜机会都无

讲得好对啊!~

明知故犯 发表于 2002-12-10 00:25:00

呵呵.....我所讲既野又一次有人认同嘞!!开心死我囖

蓝月儿 发表于 2002-12-10 12:54:00

有道理既野就梗系有人认同架啦!~
不过你都吾好甘骄傲啊!~
记得要讲多D有道理既话出黎啊!~
页: [1] 2
查看完整版本: 钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的