芝士加朱古力 发表于 2002-12-5 18:40:00

沙坪有个女仔因为见网友,被人杀害

唔知大家有冇收倒风呢?我妈咪个朋友个老公係付责呢单档咖,所以我阿妈成日爆料俾我听,果个女仔个妈妈同我爸爸係同学嚟咖,个女仔係我地乡下隔离村咖。
听人讲个女仔啱啱毕业,几靓女下咖,係间网吧到做,因为见网友,所以係间旅店到俾人杀咗,个网友係江西仔嚟咖,佢失踪咗10几日佢屋K人都唔知;后来议旅店D人闻倒好臭,去查下,点知係杂物房发现个女仔条尸,已经死咗起码一个星期以上,之于点死同个男仔点解要杀佢就唔知啦。。。。
希望大家小心D,尽量唔好见网友啊。。。特别係D北仔。。。

sims 发表于 2002-12-5 18:44:00

好残忍阿,无人性阿!甘个女仔你同乡隔利嘎,几岁阿?那我吾敢见网友啦,好容易被杀阿!

淹死的鱼 发表于 2002-12-5 18:55:00

我寻晚就听过啦!真系好惨架!我有个朋友都系负责呢单野既。当日仲要留响度睇住条尸先。讲到好鬼肉酸!

疾风 发表于 2002-12-5 18:57:00

莫非坤哥个条友唔系吹水,,得闲都要叫距带我地去见识下先得

芝士加朱古力 发表于 2002-12-5 18:57:00

个女仔19岁咖,桃源南头果边咖,啱啱先毕业,几讲几靓女添。。。就咁就…………唉。。。所以话要小心呢。。报纸都成日讲依家D人因为见网友而点点点,其实我觉得呢D多数都係D外地人做嘅。本人地都唔会咁样啊

sims 发表于 2002-12-5 19:10:00

鹤山要独绝外来工,红颜多薄命阿!

醒目の曱甴仔 发表于 2002-12-5 19:15:00

怕怕啊``

吾好搞我``

呵呵`

芝士加朱古力 发表于 2002-12-5 19:15:00

咁又唔一定全部都係衰人,其实好多外来工对我地都有贡献咖,唔可以一竹篙打沉一船人

醒目の曱甴仔 发表于 2002-12-5 19:16:00

懒有文化系度啊``

哈哈``

碧咸 发表于 2002-12-5 19:20:00

吾好殺我呀!!!!嗚嗚~~~~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 沙坪有个女仔因为见网友,被人杀害